Video Stoffenmanager® Academy

Video's

Op deze pagina vindt u verschillende video's over Stoffenmanager®.

Aan het werk met je eigen WIK

In deze video leert u hoe u in Stoffenmanager® een Werkplekinstructiekaart (WIK) kunt genereren. Er zijn twee soorten WIKs beschikbaar, een Product WIK (gevaar-gedreven en o.b.v. een VIB) en een RI&E WIK (o.b.v. een risicobeoordeling in Stoffenmanager®). Daarnaast zijn er verschillende formats waar u uit kunt kiezen. Bekijk hieronder de video met uitleg.

Hoe gebruikt u Stoffenmanager® SHARE?

Met Stoffenmanager® SHARE stelt u uw Werkplekinstructiekaarten (WIKs) en Veiligheidsinformatiebladen (VIBs) beschikbaar aan al uw collega's binnen het bedrijf. Uw collega's kunnen de documenten bekijken, etiketten uitprinten en QR-codes scannen om alle informatie in te zien die nodig is om gezond en veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Bekijk hieronder de video met uitleg.

Productinvoer in Stoffenmanager®

Zet uw eerste stap in Stoffenmanager®. Bekijk in deze video's stap voor stap hoe u een product kunt aanmaken in Stoffenmanager®.

CMR(S)-stoffen in kaart brengen met Stoffenmanager®

Wat zijn CMR(S)-stoffen en hoe herkent u deze gevaarlijke stoffen in Stoffenmanager®? En hoe weet u of u te maken heeft met een bewezen of verdachte CMR(S)-stof? U ontdekt het in de volgende instructievideo's.