Vrouw controleert opslag

Welkom bij Stoffenmanager®

De enige tool waar u al met een gratis basisaccount kunt voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Ook voor uw CMR-stoffen! Maak nu eenvoudig een gevaarlijke stoffenregister en werkinstructiekaarten met Stoffenmanager®. Wij helpen u op weg om de eerste stappen te zetten in Stoffenmanager®.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Opstarten

Met het aanmaken van een account heeft u al een belangrijke eerste stap naar een efficiënt en slim stoffenbeleid gezet.  U bent nu klaar om aan het werk te gaan met Stoffenmanager®. Veel succes bij de volgende stap: het aanmaken van producten. Wij helpen u op weg.

Licenties

Bent u er klaar voor om uw stoffenbeleid professioneel aan te pakken? We bieden verschillende, uitgebreide licentievormen en aanvullende modules. Zo is er altijd een passende oplossing voor uw bedrijf dat u helpt om de risico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen.

Consultancy

Van de inventarisatie tot aan het borgen van de werkprocessen. Onze experts op het gebied van gevaarlijke stoffen en biologische agentia staan voor u klaar om u te begeleiden bij het implementeren van uw stoffenbeleid.

VIB's invoeren

Het op een juiste manier verwerken en beheren van HazMat data is enorm belangrijk, maar het invoeren van veiligheidsinformatiebladen (VIB's) is een tijdrovende klus en vereist de nodige kennis. Laat ons uw data secuur invoeren en dit werk voor u uit handen nemen.

Helpdesk

Kunt u niet inloggen in uw account, loopt u vast in het systeem of heeft u andere technische vragen over het werken in Stoffenmanager®? Raadpleeg onze helpdesk! Onze experts staan voor u klaar bij al uw technische vragen.

Handige tools en links

Dit is uw startpunt voor meer informatie over onder andere publieke en buitenlandse grenswaarden, REACH grenswaarden en componenten. Ook vindt u hier calculators die u helpen om het moleculair gewicht te berekenen of PPM omzetten naar mg/m3.