Industrie collega's

Gratis E-learning: Stoffenmanager® SHARE

t/m

Inhoud E-learning

Bent u klant bij Stoffenmanager®? Kom meer te weten over de Stoffenmanager® SHARE module en waarom SHARE al een waardevol hulpmiddel is voor veel organisaties. In deze E-learning ontdekt u alle ins-and outs van de SHARE module en hoe het kan bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving. Neem nu deel aan de E-Learning SHARE module!

Actie: Probeer SHARE 2 weken kosteloos uit!

Heeft u nog geen Stoffenmanager® SHARE en bent u na het volgen van de SHARE E-learning enthousiast geworden? Wij bieden alle deelnemer van de E-learning de mogelijkheid om de SHARE module 2 weken lang kosteloos uit te proberen!

Wat is Stoffenmanager® SHARE?

Met de Stoffenmanager® SHARE module stelt u uw Werkplekinstructiekaarten (WIK's) en Veiligheidsinformatiebladen (VIB's) eenvoudig beschikbaar aan al uw collega's in het bedrijf! WIK's worden ingezet om werknemers voor te lichten over de risico's van het werken met (gevaarlijke) stoffen. Ze worden vaak onder collega's verspreid door ze op te hangen of door ze te delen via het intranet. Met regelmaat komen er nieuwe producten bij, verandert de samenstelling van een product of de werksituatie. Dit betekent dat ook de WIK weer aangepast en opnieuw verspreid dient te worden. Een kostbare bezigheid!

Met de Stoffenmanager® SHARE module behoort dat tot het verleden! U deelt uw WIK's en uw VIB's eenvoudig met alle betrokkenen in de organisatie. Verandert u iets in Stoffenmanager® waardoor er een wijziging in de WIK ontstaat? Dan presenteert Stoffenmanager® SHARE direct de meest recente versie van uw WIK aan uw collega's. Hierdoor werkt iedereen altijd met de meest recente WIK's en VIB's. Wel zo veilig!

Het werken met Stoffenmanager® SHARE levert u efficiëntie op! Niet elke wijziging hoeft meer apart in de WIK of het VIB doorgevoerd worden. Met één klik op de knop is de laatste update voor iedereen beschikbaar. Dat geldt ook voor collega's die op een andere locatie aan het werk zijn. De basis voor een goede voorlichting en het veilig kunnen werken met (gevaarlijke) stoffen!

Stoffenmanager® SHARE is een unieke manier om informatie over gevaarlijke stoffen te verspreiden onder de medewerkers, zodat medewerkers weten hoe ze veilig en gezond met gevaarlijke stoffen kunnen werken.

Meer informatie over de E-learning

  • Deze E-learning is beschikbaar voor Stoffenmanager® gebruikers met een betaalde licentie.
  • U heeft 2 weken lang toegang tot de E-learning module.
  • Na het volgen van de E-learning kunt u kiezen voor een SHARE demo periode.